Formalni poslovni susreti Udruženja e-Razvoj

U skladu s dinamičnim planovima i ambicijama, Udruženje e-Razvoj organizuje raznolike događaje koji će vas oduševiti i obogatiti vaše poslovanje. Naša zajednica članova aktivno se angažuje u organizaciji poslovnih skupova, radnih sastanaka, okruglih stolova, prezentacija, predavanja, višednevnih edukacija i drugih formalnih okupljanja u oblastima koje su ključne za naš razvoj.

Revolicija No-Code: Kako Ne-Kodiranje menja način na koji stvaramo softver

U današnjem digitalnom dobu, tehnološke inovacije stalno preoblikuju način na koji radimo i stvaramo. Jedna od najnovijih revolucija u svetu razvoja softvera dolazi u obliku No-Code platformi. Ove platforme omogućavaju stvaranje kompleksnih aplikacija bez potrebe za pisanjem tradicionalnog programskog koda. Zašto je ovo važno? Kako No-Code platforme utiču na način na koji poslujemo i kreiramo […]

Fond Udruženja e-Razvoj

Fond e-Razvoj je dragoceni organizacioni deo Udruženja e-Razvoj, osnovan 10. maja 2012. godine, sa jasnom misijom da omogući i podrži finansiranje projekata u raznim oblastima poslovanja, edukacije, promocije, izdavačke delatnosti i drugih inicijativa registrovanih članica Udruženja e-Razvoj, kao i zajedničkih projekata Udruženja e-Razvoj.

Dobrodošli u Udruženje e-Razvoj

Udruženje e-Razvoj je dinamična, inspirativna i inovativna zajednica posvećena razvoju informacionog društva i društva u celini, stvaranju snažnih poslovnih i ljudskih veza među članovima, poslovnim partnerima i prijateljima. Naša priča počinje 25. marta 2010. godine, kada smo se udružili s ciljem transformacije društva i poslovanja kroz primenu najnovijih tehnologija i najboljih praksi.

TOP